La ce concert de Crăciun mă duc?

Oferta pentru concerte de Crăciun este întotdeauna bogată. De la de acum cunoscutele concerte speciale ale filarmonicii şi până la „Gala Operei Braşov”, de la Festivalul corurilor ce se desfăşoară la Cercul Militar şi până la concertul din Biserica Neagră. Tot timpul organizatorii lărgesc perioada din jurul Crăciunului pentru a nu se suprapune unii cu alţii şi pentru a atrage publicul şi la concertul lor.

Uite aşa se face că perioada concertelor de Crăciun începe chiar de duminică, 13 de cembrie, când un grup vocal (proaspăt format) va cânta în biserica romano-catolică de pe Mureşenilor. De ce aş merge la concertul grupului Voces? R: Pentru că sunt „proaspeţi”, tineri, energici şi pentru că doi prieteni cântă în grup (în plus nu trebuie să dau bani pe vreun bilet pt că intrarea e liberă :D)  I-am auzit prima dată acum două săptămâni şi chiar mi-a plăcut cum cântă. Pentru ei este primul concert în Braşov, în faţa unui alt fel de public ca până acum şi cred că merită să fim acolo, dacă nu pentru un mesaj pus în cântec, cât pentru moralul lor 🙂 Eu unu vă invit fără nicio ezitare la acest concert şi vă aştept pe la 20 fără un pic la biserica Sf. Petru şi Pavel din Braşov.

Uite ce spun băieţii şi fetele astea despre ei: „Grupul Voces a fost înfiinţat în primăvara anului 2009, din dorinţa sinceră a unor tineri de a cânta. Majoritatea membrilor sunt studenţi ce vin din diverse zone geografice ale ţării şi studiază în Cluj, Târgu-Mureş, Sibiu si Braşov. Repertoriul este în principal unul religios, încercând sa îmbine mai multe stiluri.” Iar despre concertul de duminică, 13 decembrie, spun: „Concertul ce va fi prezentat în Braşov este concertul de lansare a grupului Voces şi cuprinde piese despre vestea minunată a naşterii Mântuitorului, bucuria păstorilor şi magilor şi răspandirea acestei veşti bune tuturor oamenilor.”

Anunțuri

2 gânduri despre „La ce concert de Crăciun mă duc?

  1. Si concertul de Craciun al Bisericii Negre cand este? Cand, cand?:D Ma intreaba lumea si ma laud ca io stiu sursa cea mai buna de aflat raspunsul asta!

    1. Din diferite motive, nu neaparat financiare cat logistice, anul acesta nu va exista un concert mare in Biserica Neagra. In schimb este posibil ca Jugendbachchor sa mai sustina un concert de colinde in Brasov. Urmeaza sa anunt data, ora si locatia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s