Ofertă concerte de Paşti

Deoarece lumea a început să mă întrebe „Când e concert la Biserica Neagră?” ( imediat vine Paştele şi lumea ştie că există un concert mare în perioada asta) am să vă dau primele informaţii (neoficiale) în direcţia asta.

Anul acesta s-a dorit să se facă ceva deosebit, în zilele din jurul Paştelui, cu 3 concerte la 3 biserici diferite (catolică, ortodoxă şi evanghelică), dar din diferite motive ce au intervenit pe parcurs nu s-a mai putut realiza acest proiect care dorea să aducă ceva special şi pentru că anul acesta este un an aparte: „Braşov, 775 de ani”. Uite aşa s-a făcut că Biserica Neagră va găzdiu până la urmă 2 concerte de Paşte, după cum urmează:

  • 1 aprilie, ora 20:00, Concert al Filarmonicii Braşov, împreună cu corul ASTRA – „Requiem” de Gabriel Fauré
  • 4 aprilie, ora 17:00, Concert al Corului „Bach” al Bisericii Negre acompaniat de Cvartetul „Gaudeamus” şi intrumentişti ai Filarmonicii Braşov – Cantata nr. 66 „Erfreut euch ihr Herzen” („Bucuraţi-vă creştini”) şi „Gloria” (din Missa în Si minor) de J.S. Bach

În ceea ce priveşte biletul de intrare la aceste concerte, trebuie să menţionez că primul este al filarmonicii, drept pentru care preţul va fi de 20 de lei şi 10 lei cu reducere pentru studenţi. La concertul de duminică, 4 aprilie, cei care doresc să asculte puţin Bach vor da 10 lei pe bilet.

Oricum, voi reveni cu informaţiile oficiale legate de aceste două concerte în cursul acestei săptpmâni, cel târziu la începutul săptămânii viitoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.