Bucuraţi-vă, creştini!

A sosit şi momentul în care să vă dau mai multe informaţii (chiar şi oficiale) legate de ultimul concert al săptămânii muzicale „Moartea şi Învierea Domnului. Itinerar muzical în biserici braşovene”. Am dubla bucurie (să-i zic aşa) să vă spun câte ceva despre acest concert: (1) el încheie această manifestare culturală şi (2) este susţinut de Corul „Bach” în care activez.

Acest concert este special pentru că repertoriul ce se va cânta va fi în exclusivitate Johann Sebastian Bach. Ne respectăm numele corului şi venim cu două lucrări vocal-instrumentale şi două lucrări instrumentale. Despre cele vocal-instrumentale veţi citi mai mult pe pagina „Informaţii oficiale”; aici vreau să vă spun că la începutul concertului cei prezenţi vor putea asculta şi un preludiu de coral la orgă şi de asemenea vor putea să participe cu glasul lor la concert. La începutul concertului toţi cei din Biserica Neagră vor avea în programele de sală un coral (şi cu text în română) pe care dorim să-l cîntăm împreună cu publicul. Iar pe la mijlocul concertului va mai exista un punct instrumental cu oboi, vioară şi orgă.

Eu unu zic că mertită să veniţi şi cred că nu veţi regreta cei  10 lei sau 5 lei (dacă sunteţi elevi sau studenţi) daţi pe bilet. Vă aştept!

Afişul concertului

*Designer de servici: Laura Gavrilă

P.S. După ce am publicat postu’ mi-am dat seama că azi e 1 aprilie şi unii se ţin de minciuni pe care le asamblează „simpatic” sub genericul păcăleli. Deci, concertu’ ăsta e cât se poate de „pe bune!” 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.