Concert „negro” la Braşov

Paradoxal…vor cânta nişte albi – asta din lipsă de afro-americani care să cânte piesele negro-spiritual, swing şi jazz-clasic (acu’ e mai bine, domn’ dirijor? :P). Din câte ţin eu minte  oraşul nostru n-a prea avut parte de un asemenea concert, de la cap la coadă muzică negro. Asta până în data de 24 mai 2010, ora 19, când, la Casa Armatei, corul Almaviva va (scuzaţi „vavafonia”) suţine concertul intitulat (simplu şi la obiect) „Negro Songs”.

Proiectul a fost pus „pe roate” de Georgiana Popescu, cea care va fi şi dirijoarea ce va conduce acest concert. Corul s-a format special pentru acest proiect din corişti braşoveni, sfânt-gheorgheni şi târg-mureşeni (nu vă luaţi de mine dacă am greşit denumirile locuitorilor din aceste oraşe…a trecut mult de la BAC). De asemenea la proiect participă doi solişti, Mirela Zafiri (sopran) şi Dan Popescu (bas), iar acompaniamentul muzical este asigurat de către Sena Ducariu. În program vor putea fi ascultate prelucrări de gospel, negro-spiritual, selecţiuni din musicalul „Show boat” (Jeroma Kern) şi opera „Porgy and Bess” (George Gershwin).

Eu vă invit cu drag la acest concert, mai ales că particip activ la el, şi vă anunţ că biletele se pot procura până luni la librăria „Şt.O. Iosif” de pe Mureşenilor şi înainte cu o oră de la Casa Armatei. Preţul este de 20 lei şi 10 lei reducere (elevi, studenţi, pensionari)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.