Gata, Diletto a ajuns la final

De obicei luna august trece foarte repede datorita concediilor, vacanţelor, a timpului bun. Uite că şi pentru festivalul Diletto Musicale de la Prejmer luna august trece la fel de repede. Au fost deja patru concerte cu muzică, interpreţi şi distribuţii diferite (ceea ce arată că nu e un festival monoton şi plictisitor) urmând ca al cincelea să „scape turma” :D. Din păcate artiştii anunţaţi din Italia n-au mai putut veni deoarece organistul şi-a fracturat un os al palmei (nu ştiu cum îi zice). Aşa că s-a acţionat rapid şi s-a căutat repede punerea la punct a unui concert înlocuitor.

Aşa se face că duminică vor cânta la prejmer 4 muzicieni braşoveni: soprana Cristina Radu, violonista Lucia Neagoe, violoncelistul Ştefan Neagoe şi organistul Steffen Schlandt. Mai multe detalii despre ce se va cânta găsiţi AICI. Duminică voi merge şi eu la concert ca să îmi aduc aportul, din postura de „ascultător”, la constituirea celui mai numeros public de până acum la Diletto Musicale.

Pentru toţi care n-aţi putut ajunge la Prejmer, vă puteţi face o idee despre cum a fost uitându-vă peste pozele din acest an de pe site-ul diletto-musicale.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.