Mass of Joy

Biserica evanghelica Blumăna (vizavi de Şcoala 5., sau în spatele staţiei „Sanitas”) va găzdui miercuri, 8 sept., un concert de muzică gospel. Începând cu ora 17.00 un „cor transilvănean” (aşa cum s-au autointitulat) va cânta, acompaniat de muzicieni ai Filarmonicii din Sibiu, lucrarea „Mass of Joy” a compozitorului Ralf Grössler.

Este vorba de un concert ce reprezintă rezultatul unei săptămâni şi jumătate de repetiţii în cadrul unei tabere muzicale organizate de Christiane Neubert, organista bisericii evanghelice din Făgăraş. Oamenii au lăsăt muncă, zgomot, aglomeraţie, oraşe şi s-au dedicat repetiţiilor, plimbărilor şi jocurilor din dorinţa de a se dezvolta d.p.d.v. vocal şi de a se relaxa în acelaşi timp. Dacă efortul şi străduinţa lor au dat roade, vă invit să vedem împreună miercuri, mai ales că intrarea la concert este liberă.

Va fi un concert diferit de cele pe care le întâlnim de obicei prin Braşov, asta şi datorită stilului lucrării ce se va interpreta. Sunt curios să văd cum va ieşi pân’ la urmă şi mai ales ce reacţii voi surprinde după concert 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.