MUSICA CORONENSIS, Ediţia VIII

Am promis că voi reveni cu informaţii şi adăugiri la începutul săptămânii ăsteia. Tocmai ce am terminat cu conferinţa de presă organizată cu ocazia începerii festivalului Musica Coronensis în care mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor partenere au vorbit despre implicarea lor în acest festival, despre ce se vrea să se realizeze  şmd.

Trebuie să vă spun că organizatorii au ales ca idee purtătoare pentru ediţia din acest an „Confluenţa vechiului şi noului”, cu referire directă la muzica şi instrumentele vechi în combinaţie cu acordurile contemporane şi tehnologia actuală. Nu vreau să palavrăgesc prea mult, o să las ca PROGRAMUL festivalului să vă convingă să participaţi.

Dedesubt aveţi interiorul pliantului pe care l-am făcut cu ocazia aceastei ediţii, designul aparţinându-i mai vechei noastre colaboratoare Laura Gavrilă. Pentru ultimele noutăţi puteţi vizita pagina oficială a festivalului: www.musica.coronensis.ro . Aici vor fi postate şi informaţiile oficiale legate de toate concertele şi evenimentele din cadrul festivalului.

PS: Concertele şi acţiunile de vineri şi sâmbătă sunt cu intrare liberă. La concertul filarmonicii se intră pe baza biletului cumpărat de la ei, iar concertele de duminică au următorul tarif: la prânz 6 lei (3 lei, reducere pt elvi studenţi, pensionari), iar seara 10 lei (5lei, reducere)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.