Un viral simfonic

Pentru că e zi de luni şi simţim acel discomfort că iar suntem la muncă, că iar începe o săptămână în care ai de-a face cu şefi mereu nemulţumiţi, colegi incompetenţi, clienţi stresaţi, probleme la care nu te-ai fi gândit vreodată că pot apărea şmd, m-am gândit să împărtăşescu cu voi un clip care m-a înseninat instantaneu dar care, în acelaşi timp, m-a lăsat masca.

Deci copilu’ ăsta chiar are habar ce şi cum să dirijeze! Cred că sunt studenţi la facultatea de muzică din Braşov care nu s-ar descurca la fel de bine dacă li s-ar pune un băţ de dirijor în mână, partitura generală a simfoniei şi un CD cu înregistrarea. Încă odată sunt uimit de capacităţile pe care Dumnezeu le-a pus în noi şi cum, dacă le cultivăm în noi şi copiii noştri de mici, pot fi o încântare şi de folos pentru noi şi cei din jur.

Anunțuri

6 gânduri despre „Un viral simfonic

  1. Ce viata ratata la copilul asta. Pai altii la varsta lui jucau deja Warcraft, PlayStation-ul nu mai avea secrete si ii duceau pe Mario pana la ultimul nivel. Ca sa nu mai zic ca puteau sa enumere toate hiturile lui Guta si Adi Vijelie, cu versuri cu tot.

    Parinti iresponsabili.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s