Cel mai tare concert de Crăciun din Cluj

La începutul săptămânii de lucru vreau să rup monotonia anostă a acestei zile cu prezentarea a ceea ce consider a fi cel mai ieşit din tipare „Concert de Crăciun” ce va avea loc (de data aceasta) în Cluj. Ştiu că poate pentru mulţi nu va avea relevanţă prin faptul că nu o să aibă treabă prin cel mai important oraş al Ardealului, dar poate că aveţi prieteni/cunoscuţi/rude care stau în Cluj (sau împrejurimi) şi vor să participe la un concert a cărui linie definitorie va fi bucuria şi pasiunea pentru cântec a vreo 20 şi ceva de tineri (uniţi sub numele de VOCES).

Trebuie să menţionez că acest concert, din data de 11 decembrie, nu va fi unul tipic, în care publicul este doar un consumator pasiv de muzică, ci va fi presărat de momente (surpriză!) în care cei care vor sta pe scaune în sală se vor putea simţi parte activă în actul artistic. Colindele tradiţionale româneşti se vor împleti cu negro-spirituals şi cu adaptări moderne ale unor cântece de Crăciun.

Dacă sunteţi din Braşov şi vreţi să procuraţi bilete pentru voi sau altcineva o puteţi face sunând la nr. 0768 516 318. De asemenea organizatorii au pregătit o promoţie: la 5 bilete cumpărate unul este GRATIS. Pentru mai multe detalii puteţi vizita Pagina de Facebook a grupului „Voces”. Dacă vreţi să rezervaţi acum un bilet (şi să-l plătiţi doar sâmbătă) completaţi FORMULARUL.

Ca şi preview aveţi clipul de mai jos:

Reclame

2 gânduri despre „Cel mai tare concert de Crăciun din Cluj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.