Concert de Anul Nou

Braşovenii, dar mai ales turiştii ce se vor găsi pe 31 decembrie în Braşov, au ocazia de a lua parte la ultimul concert din an ce are loc în Biserica Neagră. De 11 ani concertul „La cumpăna dintre ani” doreşte a fi în acelaşi timp o marcare muzicală a trecerii într-un nou an, cât şi o acţiunea de strângere de fonduri pentru restaurarea unor instrumente valoroase.

Cei care se vor găsi în centrul Braşovului la orele prânzului pe 31 decembrie pot să-şi ia o oră din timpul lor pentru un concert cu muzică de orgă, instrumentală şi vocală. Mai multe detalii despre programul concertului găsiţi la Informaţii Oficiale .

Luându-se în considerare situaţia ce se repetă de câţiva ani la concertele importante din Biserica Neagră, aceea că oamenii vin în ultimul moment la concert şi rămân pe dinafară, cu această ocazie biletele (ce vor costa 10 lei) se vor putea procura până joi, între orele 10:00 – 15:30, de la intrarea bisericii. Cei care-şi vor procura bilet până vineri sunt aşteptaţi cu cel puţin (!) 15min. înainte de începerea concertului pentru a-şi ocupa un loc în biserică (mai ales având în vedere că biletele nu sunt cu loc). De asemenea, reamintesc pentru cei care vin pe ultima „sută de metri” la concert că uşa bisericii se va închide la 12 FIX, şi nu se va mai putea intra după această oră până la finalul concertului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.