Un viral care a schimbat o viaţă

Când cineva postează un clip ce ajunge în scurt timp viral (sper că toţi ştiţi ce e ăla, pt că nu am acum spaţiu şi energie să explic) de cele mai multe ori lumea îl dă mai departe pentru că e amuzant, şocant, extrem de penibil sau orice altă extremă a emoţiilor cauzate de vizionarea unui filmuleţ. Au fost cazuri în care puşti (vezi Justin Biber) talentaţi sau arătoşi au ieşit din anonimat şi au intrat în atenţia televiziunilor din State în urma unor filmuleţe în care talentul lor era adus la lumină.

Viralul următor este puţin diferit. Este unul dintre rarele exemple că internetul poate schimba viaţa unui om în bine. Arată că Dumnezeu se adaptează modului nostru („modern” zicem noi) de comunicare şi relaţionare pentru a răspunde rugăciunilor unui om.

După o zi de la postarea pe YouTube clipul avea deja peste un milion de vizionări, ca după încă o zi viaţa lui Ted Williams să se schimbe. Uite-l, aranjat şi recăpătându-şi demnitatea de om, într-un interviu la „The Early Show” (CBS), după ce în dimineaţa respectivă răspunsese întrebărilor ascultătorilor unui post local de radio. Ascultaţi interviul până la capăt, chiar merită!

Reclame

Un gând despre „Un viral care a schimbat o viaţă

  1. Aseara am auzit despre el la radio dar nu am inteles prea bine cine era ca sa aflu mai multe despre el. Bine ca te am in lista de mess!
    Apropo, vezi ca primul clip nu functioneaza fiindca a revendicat dreptul de autor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.