Ziua Îndrăgostiţilor…de afaceri

Anul acesta m-am hotărât: voi face ceva special de „Valentine’s Day”! În fiecare an am ratat ocazia de a face din această zi ceva special, ceva care să îmi rămână în memorie şi în inimă. Dar anul acesta îmi voi lua „inima în dinţi” (că ş’aşa e plină ziua de 14 februarie de ele), prietena de mână, şi vom merge într-un loc deosebit: seminarul gratuit „5 Paşi pentru a creşte afacerea ta”

De ce să dai banii pe restaurante şi cadouri scumpe când poţi merge într-un loc în care GRATUIT ţi se pun la dispoziţie informaţii despre cum să îţi eficientizezi afacerea (actuală sau viitoare) astfel încât aceasta să fie una de succes care să-ţi aducă profit (din care ulterior poţi pregăti câte cine romantice vrei în cele mai speciale locaţii posibile :P).

Lăsând poveştile la o parte, să vedem cam ce ne oferă cei de la Coaching4You prin acest seminar ce va avea loc luni, 14 februarie, la Hotel Cubix (Str. Saturn, nr.47) în cele două sesiuni disponibile (10:00-12:30 şi 17:00 – 19:30).

Ai posibilitatea de a petrece două ore în compania lui Loránd Soares-Szász, un Business Coach format în cea mai mare firmă de business coaching din lume.

Vei învăţa ce este „şasiul afacerii” şi cum se aplică acest sistem de succes în afacerea ta. De asemenea vei afla cum să construiesti campanii de marketing eficiente, cum să conduci afacerea ta spre succes (chiar si în timpuri de criză), cum să găsesti cele mai bune strategii de marketing şi vânzări pentru afacerea, cum să motivezi angajaţii, care ar trebui să fie pasul următor pentru a creşte afacerea ta, cum să foloseşti sistemele în aşa fel încât să poţi delega sarcini angajaţilor tăi, cum să gaseşti angajaţi competenţi, cum să construieşti o afacere bună pe care să o poţi vinde/franciza sau pur şi simplu dezvolta la maximum din potenţial.
De asemenea, acest seminar este o bună oportunitate de a-ţi promova afacerea în rândul celor prezenţi şi de a crea noi relaţii cu alţi oameni de afaceri din Braşov (şi nu numai).

Cine ar trebui să participe?
» Proprietar de afacere
» Director general
» Director executiv
» Administrator

Organizatorii recomandă acest seminar celor care se încadrează în aceste categorii deoarece este conceput pentru a-i ajuta pe oamenii de afaceri să-şi dezvolte afacerea.

Dacă eşti interesat şi vrei să participi, înscrie-te completând următorul FORMULAR.

Cât despre cel care va suţine acest seminar, aveţi mai jos prezentarea sa (click pe poză pentru a mări)

Dacă nu puteţi lua parte în Braşov, pe 14 februarie, consultaţi Calendarul Seminariilor susţinute de Lorand Soares-Szasz, poate reuşiţi în alt oraş şi cu altă ocazie.

Reclame

2 gânduri despre „Ziua Îndrăgostiţilor…de afaceri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.