IMAGINI ŞOCANTE! Traşi în ţeapă în sec.XXI

Un val de furie a cuprins elevii braşoveni odată cu ultima zăpadă căzută în iarna 2011-2012.  Victimele honteriştilor (căci elevii care au făcut acest act de cruzime urmează cursurile Liceului „Honterus” sin Braşov) au fost cel puţin 23 de bulgări de zăpadă ce au fost traşi în ţeapă în plin centrul Braşovului!

Iarna a plătit scump pentru nesăbuinţa de a trimite armata de fulgi de zăpadă aproape de mijlocul lunii martie, pe teritoriul Primăverii. În data de 12 martie a.c., la orele prânzului, Curtea Bisericii Negre era martora unor scene greu de imaginat pentru secolul XXI: fără pic de remuşcare elevi însetaţi de răzbunare au desfăşurat ceea ce poate fi numită cea mai mare ţepuite de la Vlad Ţepeş încoace! Pozele făcute pe ascuns surprind 23 de bulgări în chinuri pe ţepii gardului de protecţie al Bisericii Negre. Nu se cunoaşte numărul exact al bulgărilor traşi în ţeapă, deoarece se observă urme care demonstrază că au fost mai mulţi decât cei din poză.


Această pedeapsă reprezintă şi un avertisment pentru Iarnă: nimeni nu se pune cu bucuria copiilor de a ieşi la soare şi de a fi mângâiaţi de raze calde! Din păcate este nevoie de astfel de măsuri apoase, inspirate din evul mediu, pentru a atrage atenţia unui anotimp care devine din ce în ce mai sfidător.

Neînfricaţii apărători ai Primăverii nu vor rămâne nerăsplătiţi. Astfel, în semn de apreciere, Primăvara le-a promis primul weekend în care razele soarelui vor încălzi aşa cum se cuvine o zi a acestui anotimp. Să ne bucurăm alături de ei de victorie!

PS: Rog insistent ca jurnaliştii de la publicaţii online furăcioase de subiecte să nu ia de bună această informaţie, acest articol este un pamflet/alegorie 😉

Reclame

2 gânduri despre „IMAGINI ŞOCANTE! Traşi în ţeapă în sec.XXI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.