IMPORTANT: noul program de vizitare al Bisericii Negre

Veşti bune pentru toţi turiştii şi braşovenii care aveau de gând să viziteze Biserica Neagră: începând cu 1 mai 2012 programul de vizitare se va modifică. Partea bună este că modificările sunt „client oriented”, prin cel puţin două aspecte: Biserica Neagră va fi deschisă duminica (după slujbă) şi programul va fi mai lung.

De asemenea, de la magazinul bisericii se va putea cumpăra un nou produs (o să vă intereseze pe voi, cei care citiţi informaţiile de pe blog): un FOTOCARD pe suport USB ce va conţine o colecţie de poze digitale la rezoluţie mare, care va ţine locul de cărţi poştale. Într-un articol viitor voi prezenta mai pe larg acest produs multimedia.

Programul de vizitare este următorul:

De reţinut: Biserica Neagră va fi deschisă de sărbătorile legale ce nu cad lunea (anul acesta veţi putea vizita biserica pe 1 mai, 15 august şi 1 decembrie).

În continuare informaţiile oficiale:

Începând cu 1 mai 2012, vizitarea Bisericii Negre se va face după un nou program, conceput special de conducerea Bisericii Evanghelice C.A. din România – Parohia Braşov pentru a răspunde cererilor şi aşteptărilor turiştilor. Noutăţile au în vedere modificări ale zilelor şi orelor de vizitare, precum şi diversificarea ofertelor turistice. Cea mai importantă modificare o constituie zilele de vizitare, care vor fi: de marţi până duminică, iar luni închis [Mai mult…]

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s