Prinţul Charles şi mesajul său către braşoveni

Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales a ţinut să transmită un mesaj cu ocazia concertului aniversar din cadrul zilelor Viv’Arte (organizatorii ar fi dorit să-l aibă alături în persoană, însă nu a fost posibil)

Sunt profund mişcat că m-aţi rugat să transmit un mesaj în cadrul acestui eveniment special şi îmi pare nespus de rău că nu pot fi alături de dumneavoastră în persoană.

Daţi-mi voie să încep prin a vă felicita pentru continuarea unei lungi tradiţii a concertelor estivale de orgă despre care mi s-a spus că a început acum şaizeci de ani. Sunt un împătimit admirator al patrimoniului cultural din România, din care şi muzica face parte, şi găsesc încurajator faptul că prin aceste concerte de orgă vă menţineti tradiţiile muzicale vii.

Înţeleg că evenimentul din această seară vine în sprijinul proiectului de restaurare a orgii istorice din Rupea şi nu pot decât să mă rog din toata inima să realizaţi ceea ce v-aţi propus. Vă doresc o seară deosebit de frumoasă şi reuşită.

Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales

Îmi place grija sa faţă de orga din Rupea şi dorinţa, sinceră, ca acest obiect de patrimoniu să redevină ce a fost odată şi să poată fi cunoscut de publicul larg. Mai sunt necesari 10.000 euro pentru finalizarea lucrărilor de restaurare. În acest moment orga este montată în Biserica Neagră, urmează ca în lunile următoare să fie intonată (acordată) de către maestrul Ferdinand Stemmer, iar în octombrie va fi inaugurată la festivalul Musica Coronensis.

Oricine poate face donaţii, în contul Fundaţiei Forum ARTE:  Raiffeisen Bank S.A. – Agenţia Piaţa Sfatului, RO20 RZBR 0000 0600 1478 0602 (cont în lei). Pentru informaţii suplimentare: office@forumarte.ro

Anunțuri

Un gând despre „Prinţul Charles şi mesajul său către braşoveni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s