Learn With Music – un nou program educaţional la Braşov

În ultimii ani s-au înmulţit grădiniţele particulare, centrele de zi pentru copii, after school-urile şi alte programe de acest gen destinate preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar. Prin Braşov am văzut multe reclame la astfel de servicii oferite mamelor care vor să-şi mai paseze pentru câteva ore copiii prin alte părţi pentru a mai răsufla şi ele puţin 🙂

De mult timp aştept să vă spun despre un program complet nou pentru Braşov: Learn With Music . Este vorba despre un „program care se ocupă de educaţia muzicală timpurie a copilului, având drept scop ‘descătuşarea’ potenţialului muzical şi totodată învăţarea limbii engleze”. Acesta este de fapt adaptarea programului The Music Class Inc. din Statele Unite, care se bucură de succes de câţiva ani buni.

În Braşov, Learn With Music va fi inaugurat pe data de 10 septembrie 2012, iar pentru început clasele se vor desfăşura la centrul Joy Art de pe Str. Lungă 130. În prima săptămână (10-14 sept.) vor avea loc lecţii demonstrative gratuite unde părinţii şi copiii vor lua contact cu activităţile şi profesoarele, după Programul pe grupe deja postat pe site-ul lor.

Prin muzică, ritm şi joc copiii vor intra în contact cu limba engleză (întreaga lecţie se desfăşoară în limba engleză, copiii învăţând cântecele prin care îşi dezvoltă atât capacitatea muzicală, cât şi vocabularul), iar partea cea mai faină este că părinţii au ocazia să ia parte la întreg procesul (bine…părinţii, bunicii, fraţii, bonele 🙂 ).

Instrumentele muzicale pe care copiii vor învăţa să le folosească sunt special create şi adaptate pentru vârsta micuţilor. Există 3 grupe de varstă specifice: 3 luni-15 luni: BUNNIES, 1-3 ani: PUPS, 4-6 ani: CATS. Părinţii vor avea la dispoziţie şi un material audio pe care îl vor putea folosi şi acasă, alături de cei mici.

Îi cunosc personal pe toţi cei implicaţi în Learn With Music Braşov şi de aceea îmi permit să vi-l recomand cu toată plăcerea. Gradul de pregătire al profesoarelor este dintre cele mai înalte, acestea având studii superioare atât în muzică, cât şi în pedagogie sau meloterapie, iar o parte dintre ele sunt mămici la rândul lor.

Vă îndemn să nu mă credeţi pe cuvânt (ciudat, nu?), când vă spun despre acest program, ci să mergeţi de mânuţă cu odraslele şi să „vedeţi cu ochii voştri”, sau mai bine zis să auziţi cu urechile voastre despre ce e vorba la Learn With Music.

Pentru rezervări sau informaţii suplimentare puteţi să-l contactaţi pe Horia Ghircoiaş (coordonator): tel 0724-390-688 sau horia@learnwithmusic.ro. Sau puteţi vizita pagina oficială www.learnwithmusic.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s