Brașovul pledalează…la concert

Brasovul pedaleazaDupă ce v-am lăsat să vă delectați conurile și bastonașele retinei să vă spun și care-i treaba cu joaca asta (aparentă) cu muzica și pedalatul:

Festivalul regional MUSICA BARCENSIS a ajuns la a IV-a ediție, iar organizatorii au dorit să vină cu ceva nou pentru a face cunoscut acest eveniment cultural care poate fi o alternativă potrivită pentru o activitate de weekend cu familia și/sau prietenii. Pentru că mulți brașoveni habar n-au ce frumuseți și valori ascund bisericile fortificate din Țara Bârsei și că le pot descoperi în cadrul unor plimbări isotico-muzicale, la concertele festivalului.

Din fericire anul acesta s-a reușit organizarea unui eveniment în premieră pentru România prin care oamenii să descopere acest tip de petrecere a timpului liber: un eveniment cultural-recreativ în care Masa Critică pedalează spre cultură.

Evenimentul va debuta vineri, 28 iunie, la ora 17:00, când toți bibicliștii vor porni din fața Primăriei Brașov înspre Hărman. La ora 18:00, în biserica fortificată din Hărman, elevii Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” vor susține un concert vocal-instrumental la care intrarea este liberă. Cei înfometați vor avea ocazia să-și refacă energia cu o felie de pizza, iar cei curioși pot descoperi cetatea.

Eu nu am bicicletă, dar din fericire am prieteni și utie așa am făcut rost de una cu care să mă deplasez. E un proiect chiar fain și care arată că există potențial și la noi pentru evenimente fresh în care să se regăsească și adolescenții și corporatiștii sătui de birouri și familiștii care vor să evadeze cu familia din agitația orașului.

Comunicatul de presă pentru festival și primul concert AICI

Programul complet al festivalului îl găsiți pe www.musica.barcensis.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.