Știai că Biserica Evanghelică Hărman are cor?

Pun pariu că aveați impresia că Biserica fortificată din Hărman este doar un loc frumos, o urmă a istoriei, unde viața se desfășoară între 2 grupuri de turiști străini. Ei bine, v-ați înșelat! Este o biserică activă, și nu vorbim despre 3 băbuțe și un moș sași, ci de o comunitate care are chiar și un cor.

Honigberger Kirchenchor

Biserica fortificată Hărman va găzdui cel de-al doilea concert din cadrul festivalului Musica Barcensis 2013, care va avea loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 18:00.

Corul Bisericii Evanghelice Hărman va prezenta un program ce va cuprinde lucrări sacre pentru diferitele perioade ale anului bisericesc. Cei prezenți vor avea ocazia să cunoască corul, condus de dirijoarea Diana Bâldea, care ia parte la viața liturgică a bisericii locale.

Programul va fi completat cu muzică de orgă în interpretarea organistului brașovean Steffen Schlandt, la valorosul instrument istoric din anul 1795.

Intrarea la concert este liberă, publicul fiind invitat la final să facă o donație pentru sprijinirea acțiunilor culturale din Hărman.

Și dacă muzica nu este un motiv suficient, un mic teaser pentru voi: clipul filmat de Aerialmedia.ro săptămâna trecută la concertul inaugural.

Următorul concert din seria Musica Barcensis va avea loc la Biserica Evanghelică Râșnov, în data de 13 iulie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s