Un Recviem German la Biserica Neagră

Vineri, 26 iulie, de la ora 18:00, Biserica Neagră  găzduieşte un eveniment cultural de anvergură. Parte din ediţia a III-a a proiectului Oratorium (www.oratorium.ro), 115 muzicieni români şi internaţionali vor interpreta pentru publicul braşovean „Ein Deutsches Requiem” de Johannes Brahms.

Concertul face parte dintr-un program mai mare, care include atât concerte în Cluj şi Oradea, precum şi o Promenadă muzicală în Cluj-Napoca în data de 22 iulie.

Deutsches Requiem Brasov

„Concertul este rezultatul unui curs de măiestrie pentru cor şi orchestră care reuneşte muzicieni de renume şi oaspeţi însemnaţi precum soprana Georgeta Stoleriu, dirijorul american Delta David Gier, poetul-teolog elveţian Beat Rink şi o întreagă echipă de docenţi internaţionali, cu muzicieni tineri, dar talentaţi, aflaţi la începutul carierei, pentru a le oferi o viziune mai largă asupra profesiei de muzician şi un impuls puternic în dezvoltarea lor profesională”, a declarat Kenneth Tucker, directorul general al proiectului Oratorium.

Biletele costă 20 lei şi se găsesc la casa de bilete a Bisericii Neagre şi în reţeaua Eventim (în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, şi la librăriile Humanitas şi Cărtureşti).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s