Ponta și PR-ul…baba și mitraliera

De trei zile încoace rețelele de socializare s-au umplut de postări în care se arată clar cum domnu’ Ponta ne minte în față cu nerușinare: înainte de alegeri ținea sus și tare lozinca (cu priză la intelectuali) „proiectul de exploatare Roșia Montană e nasol, să nu ne vindem țara, să nu ne lăsăm cumpărați”, iar acum se dă mare fan al proiectului spunând câte beneficii mișto o să aducă pentru România.

Acest articol nu este despre proiect în sine și despre argumente pro și contra. Este despre cum Ponta e varză la capitolul PR. Păi cum băi nene, dacă tot te răzgândiși, iar acum o dai la întors, să pui la dispoziție direct de pe pagina ta oficială, victorponta.ro, materialul care te scoate cel mai nonșalant mincinos al țării!?

15-propuneri-USL-pt-Ungureanu-Final-2Să zicem că asta cu politicienii care mint e o chestie generală, doar i s-a întâmpat și lui Obama cu promisiunile din campania 2012 legate de protejarea wistleblower-ilor. Dar omul s-a asigurat că are în jur oameni care să se ocupe măcar să nu mai fie așa de ostentativă gogoașa.

Să nu înțelegeți că încurajez oamenii de PR să acopere minciunile politicienilor, dar Ponta se putea consulta cu un specialist în pregătirea momentului în care urma să facă un demers care este total opus a ceea ce promisese în campanie. Măcar nu fi sursa directă a documentului electronic prin care te scoți singur un mincinos. Clipurile video nu prea ai cum să le „faci dispărute”, odată ce au început să circule și să se multiplice pe internet și nici cu pozele nu e mai ușor, dar dacă ar fi scos poza săptămânile trecute de pe pagina sa, măcar le-ar fi fost mai greu celor care își aduceau aminte de ea să o găsească prin cache-uri.

Deci, în conculzie: Ponta și PR-ul?…ca baba și mitraliera

De fapt expresia asta ar trebui redefinită și lăsată „Ponta și PR-ul” pentru că între timp babe cu mitraliere s-au întâlnit.

UN Photo by Armineh Johannes
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s