Concert caritabil de orgă pentru copiii hipoacuzici

Biserica Neagră va găzdui vineri, 13 septembrie, de la ora 18:00, concertul de orgă în scopuri caritabile din cadrul proiectului ”5 zile alături de copiii cu deficiențe de auz”.

Concert_caritabil_orgaBiserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Brașov a răspuns invitației Asociației Perspektive din Bremen (Germania) de a lua parte la proiectul prin care copiii cu deficiențe de auz și părinții acestora pot beneficia de consiliere personală gratuită din partea terapeuților germani Dr. Uwe Martin și Sigrid Martin. În acest sens brașovenii sunt invitați la un concert de orgă în scopuri caritabile, care are ca scop strângerea de fonduri pentru programele de reabilitare a copiilor cu deficiențe de auz din România întreprinse de Asociația Perspektive.

Cei prezenți la concert vor avea ocazia de asculta lucrări ale unor compozitori precum Paul Richter, Johann Sebastian Bach, Alexandre Guilmant sau Christian Rinck, interpretate de organistul Steffen Schlandt la orga Buchholz a Bisericii Negre.

Participând la concert putem sprijini activitatea acestei asociații de a implementa terapii speciale pentru auz și de a aduce tehnologie modernă cu ajutorul cărora copiii hipoacuzici (chiar și cei care s-au născut cu deficiențe de auz) să poată experimenta bucuria de a asculta muzică.

Organizatorii proiectului invită, de asemenea, terapeuți și logopezi români care doresc să se alăture și să lucreze cu acești copii. Cei interesați pot afla mai multe informații la persoana de contact din Brașov, domnul Paul Iacob, telefon 0744785337, sau pe pagina de internet a asociației www.perspektive-hoeren.info .

Biletul de intrare la concert costă 8 lei și poate fi achiziționat de la casa de bilete a Bisericii Negre. La finalul concertului se poate face o donație suplimentară în urnele special pregătite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.