Punct.

…şi de la capăt, la anu’ în iunie 🙂

Mâine, 24 septembrie 2013, are loc concertul care va închide cea de-a 61-a stagiune a concertelor de orgă de la Biserica Neagră. De la ora 18:00, în formula deja consacrată a organiştilor braşoveni, Paul Cristian, Eckart Schlandt şi Steffen Schlandt vor cânta pentru ultima dată în cadrul stagiunii 2013.

Dacă veţi fi prezenţi veţi asculta compoziţii de Enescu, Rheinberger, Reger şi Bach, interpretate la orga din Rupea, orga Hesse şi orga mare Buchholz.

Anul acesta, până la ultimul concert, 7063 de persoane au luat parte la cele 34 de concerte ale stagiunii, susţinute de organişti din ţară şi străinătate. Sunt convins că şi la concertul final Biserica Neagră se va umple cu iubitori ai muzicii de orgă. Făcând un calcul, această stagiune s-a bucurat de participarea, în medie, a 207 persoane/concert, cu 13.5% mai mult faţă de media de anul trecut, de 183 persoane/concert.

Eu zic să punem un punct frumos după această stagiune şi să ne pregătim cum se cuvine pentru următorul eveniment important al Bisericii Negre: festivalul Musica Coronensis

Buchholzorgel-Orga_Buchholz-The_Buchholz_organ

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s