Cadoul perfect pentru ea

Ţineţi-vă bine! în 3…2…1… vor începe să apară postările cu „inimi” înroşite, scrisuri roz, mesaje zaharisite scrise cu fonturi kitschoase. Dar staţi liniştiţi, trece repede şi etapa asta, numai să răbdaţi.

Pentru că această cultură a îndrăgostiţilor care îşi fac gesturi speciale doar într-o zi din an a intrat de ceva timp şi în „conştiinţa populară” românească, iar bărbaţii carpatini încep să se scarpine tot mai des în creştet de cap în căutarea de cadouri potenţatoare de dragoste, vin cu soluţia pentru cadoul perfect:

toilet_seat
Pedală pentru capacul de toaletă

Este cadoul ideal pe care i-l poţi face prietenei/logodnicei/soţiei tale şi prin care să-i demonstrezi cât de mult o iubeşti! Nici nu ai idee câte probleme ale relaţiei se vor rezolva şi de câte certuri vei scăpa… Click pe poză pentru a merge direct pe site şi comandă acest produs care face cât o sesiune de şedinţe de terapia cuplului!

E puţin cam din scurt pentru a ajunge de Velăntains Dei, dar până la Dragobete (o arzi şi mai tradiţional, aşa) ai ocazia să o şi montezi. Aşa că fii un bărbat adevărat şi demonstrează-i că o iubeşti!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.