[Video] Un băiat şi câinele său

Owen Howkins este un băiat de 8 ani din Noua Zeelanda, care suferă de sindromul Schwartz-Jampel: o anomalie genetică  foarte rară, care face ca muşchii lui Owen să fie încordaţi încontinuu (nici nu trebuie explicat mai mult că deja îţi poţi imagina durerea şi mobilitatea redusă).

Owen era de fiecare dată reţinut când trebuia să iasă afară, în căruciorul său, pentru că simţea privirile oamenilor aţintite asupra sa. Dar toate s-au schimbat când părinţii lui l-au adus acasă pe Haatchi.

Haatchi este un ciobănesc anatolian fără un picior care a fost găsit legat lângă o cale ferată. Părinţii lui Owen l-au adoptat de la un prieten, iar legătura puternică ce s-a creat între băiat şi câine le-a confirmat faptul că au luat decizia cea bună.

„Are grijă de mine şi este special”, spune Owen despre Haatchi, adăugând că Haatchi „mi-a schimbat viaţa şi acum nu-mi mai este frică de străini”.

Scurtmetrajul „A Boy and His Dog” a fost postat săptămâna trecută pentru a atrage atenţia asupra sindromului Schwartz-Jampel şi a strâns deja peste 1.5 mil. vizualizări pe YouTube.

A-boy-and-his-dogSursa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.