Ora de Biserica Neagră în „Şcoala altfel”

Afis_OraBisNeagra_web

Cu ocazia programului naţional Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!, în perioada 7 – 11 aprilie Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov pune la dispoziţia profesorilor şi elevilor Ora de Biserica Neagră, un program special de vizitare şi ghidaje în Biserica Neagră.

De luni până vineri programul de vizitare va fi prelungit până la ora 19:00, iar tineri voluntari vor oferi ghidaje gratuite pentru grupurile de elevi din jumătate în jumătate de oră începând cu ora 10:00. În fiecare zi, de la ora 12:00 la 12:20, organiştii Bisericii Negre vor oferi scurte recitaluri la orga Buchholz pentru grupurile care se vor afla în incinta bisericii în acest interval.

Costul biletului de intrare pentru elevi este de 3 lei, iar pentru adulţi 8 lei. Pentru grupuri, la fiecare 10 elevi, un adult însoţitor are gratuitate.

Începutul lunii aprilie marchează şi trecerea la programul de vară al Bisericii Negre. Edificiul va putea fi vizitat de marţi până sâmbătă de la ora 10:00 la 19:00 şi duminca de la 12:00 la 19:00.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.