Ponta, acest Oprah Winfrey al României

În caz că n-aţi fost pe fază, ieri (29 octombrie) Ponta a condus „cu mână largă” şedinţa de Guvern în cadrul căreia s-au luat mai multe hotărâri pomelnice, care – să vezi potrivire! – s-au nimerit fix în săptămâna alegerilor. Iată mai jos hotărârile care vizează alocarea de bani pentru situaţii de urgenţă (aici să zicem că era normal, au fost nişte inundaţii chiar săptămâna asta) şi pentru diferitele ministere privind alocarea sau suplimentarea bugetului pentru salarii (inclusiv pentru acele sume care erau conforme cu hotărâri judecătoreşti de câţiva ani).

hotarari-guvern-29octPe lângă asta, după o întâlnire cu sindicaliştii din sănătate, Guvernul a aprobat o mărire de salariu cu 100 lei (brut), de la 1 ianuarie 2015, pentru toţi angajaţii din sănătate şi asistenţă social-medicală. (N-au apucat să includă în şedinţa de săptămâna asta, dar au vrut să anunţe repede-repede că au mai dat un os şi înspre sănătate).

Foarte harnic domnu’ Ponta săptămâna asta! Acum îmi dau seama de ce nu a avut el timp să participe la dezbaterea publică a candidaţilor la prezidenţiale

E clar, Ponta e oficial Oprah Winfrey de România: „Pentru că duminică sunt alegeri şi eu candidez la preşedinţie….  voi primiţi nişte bani, chiar şi voi, şi voi!…Toată lumea primeşte bani!”

Ponta_you-getPentru cei care nu sunt familiarizaţi cu conceptul de meme şi n-au prins gluma, un soi de explicaţie AICI

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s