Primăria Braşov promite…

„I Will Not be Naughty” – nu ştiu dacă este adresată investitorilor de la noul mall sau braşovenilor. Dar dacă promisiunea vine de la Primărie, printr-un mesaj atât de ferm, cu siguranţă va fi respectată.

Screenshot_FBÎntre timp scăparea de pe pagina de facebook a Primăriei a fost remediată. Trebuie să remarc faptul că PR-ul de acolo are circumstanţe atenuante: multe link-uri pe care le postezi nu încarcă imaginea ataşată în momentul scrierii postării, însă aceasta apare ulterior, când deja postarea e publică.

Ce învăţăm din păţania asta? În primul rând aruncă de două ori o privire pe pagina portalului de ştiri de unde dai share, să te asiguri că nu există astfel de imagini (cam greu să nu găseşti şi thumbnail-uri din ăstea) care s-ar putea ataşa la linkul tău. În al doilea rând, dacă nu apare nicio poză în momentul în care introduci linkul în formularul de postare, fă un test pe profilul tău personal, selectând la privacy „Only me” – vei vedea exact cum va apărea postarea după ce ai dat share.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s