De-ar fi fost pe vremea mea „Ora de Biserica Neagră”…

Cu siguranţă treaba cu „Şcoala altfel” e un fel de săptămână asemănătoare celor în care se încheie mediile: adică mergi la şcoală doar ca să nu faci absenţe şi îţi preocupi timpul cu tot felul de activităţi care să îţi ocupe timpul. Sunt sigură că dacă prindeam treaba asta pe când eram încă la şcoală, ar fi fost plin de ore de jucat cărţi, zis bancuri şi alte cele.

Dar sunt convins că există şi profi/dirigi(nte) care îşi iau munca în serios şi chiar organizează activităţi faine pentru elevi. Ei, pentru astfel de profi şi clasele lor este „Ora de Biserica Neagră”

De marţi până vineri (7-10 aprilie) programul de vizitare al Bisericii Negre va fi prelungit până la ora 19:00, iar tineri voluntari vor realiza ghidaje gratuite pentru grupurile de elevi, în ordinea sosirii şi a solicitărilor, începând cu ora 10:00. În aceste zile, de la ora 12:00 la 12:20, organiştii Bisericii Negre vor oferi scurte recitaluri la orga Buchholz, pentru grupurile care se vor afla în incinta bisericii în acest interval.

Afis_OraBisNeagra_webData de 7 aprilie marchează şi trecerea la programul de vară al Bisericii Negre. Edificiul va putea fi vizitat de marţi până sâmbătă de la ora 10:00 la 19:00 şi duminica de la 12:00 la 19:00.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.