În loc de concert de Paşte

Pentru că nu am avut un concert vocal-simfonic cu Corul Bach de Paşte, avem o alternativă pentru cei dornici: un concert susţinut de un cor din Londra.

Parte a turneului pe care corul îl desfăşoară în România, The Twickenham Choral Society va susţine joi, 9 aprilie, de la ora 18:00, concertul cu titlul „Immortal Bach”. Concertul va avea ca punct central lucrarea cu acelaşi titlu a compozitorului norvegian Knut Nystedt. Pe lângă această piesă-omagiu, cei prezenţi în Biserica Neagră vor avea ocazia de a asculta şi motetul „Fürchte dich nicht, ich bin bei dir”, pentru cor dublu, de Johann Sebastian Bach. Programul va fi completat de armonii britanice, în compoziţii de C.V. Stanford, Sir C.H. Parry şi G.F. Handel.

Biletul de intrare costă 10 lei şi poate fi procurat de la casa de bilete a Bisericii Negre în săptămâna concertului sau începând cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

concert-coral-immortal-bach

Condus de către dirijorul Christopher Herrick, Twickenham Choral Society este un cor de peste 100 de voci care adună cântăreţi de toate vârstele din zona de vest a Londrei. Cu o activitate de peste 90 de ani, corul oferă atât reprezentaţii vocal-simfonice din repertoriul universal consacrat, cât şi prime audiţii ale compozitorilor britanici contemporani.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s