De prin poşta Bisericii Negre

Sigur aţi citit sau auzit zilele acestea despre diferite obiective turistice (cetăţi, castele, muzee) care au primit premii (traveler’s choice) şi certificate de excelenţă de la TripAdvisor. Am primit şi noi, la Biserica Neagră, un plic de la TripAdvisor care conţinea hârtia asta:

TripAdvisorCertificateOfExcellence2015_BisericaNeagraSigur, e vorba mai mult de PR pentru TripAdvisor aici decât prestigiu pentru cei care primesc aceste premii şi certificate, dar e frumos să primeşti o astfel de răsplată pentru eforturile depuse pentru a oferi ceva frumos turiştilor. În Braşov Piaţa Sfatului a primit premiul Traveler’s Choice, având cele mai bune review-uri din partea turiştilor. (Întrebarea este: dacă Biserica Neagră nu făcea parte din ansamblul arhitectonic, oare Piaţa Sfatului mai avea review-uri aşa de bune? 🙂 ) Biserica Neagră este pe locul 9 în topul pentru Braşov, însă are cele mai multe review-uri dintre toate obiectivele din oraş: 513, adunând 4 buline din 5.

În zona Braşov (extinsă) doar trei obiective sunt peste Biserica Neagră, în topul TripAdvisor: Castelul Peleş (939 Reviews – 4.5/5), Castelul Bran (1,454 reviews – tot 4/5 ca Biserica Neagră) şi Cetatea Râşnov (cu 4.5/5 dar cu mai puţine revirew-uri: 164).

Concluzia? Există potenţial şi gândiţi-vă cât ar avea turiştii de câştigat dacă am dispune de o infrastructură potrivită (vezi un drum în adevăratul sens al cuvântului până la Bran, autostrăzi care să lege regiunile importante, un aeroport care să conecteze direct Braşovul la traficul internaţional…).

Noi continuăm vara la Biserica Neagră cu concertele de orgă (din iulie câte 3 pe săptămână: marţi, joi şi sâmbătă) şi ghidajele oferite gratuit vizitatorilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s