The „Pramatii” Games

Oh, da! Vine iarăși acea perioadă a ciclului menstrual politic (hemoragia de promisiuni amnezice și atacuri penibile slobozite de politicieni) în care se umple orașul, teveul și newsfeed-ul de fețe insipide, mesaje clișeice și reproșuri reciproce.

Oficial, camapania electorală pentru locale nu a început, dar cocoșii politici brașoveni își umflă penele ca să atragă atenția găinii credule (aka populația urbei). Unii au început de luni bune  cu advertoriale plătite prin „presa” online, iar alții s-au apucat deja să joace din glezne pe Facebook.

Ia poftiți aici exemplu:

image

Alde’ Atomei are o postare plină de indignare la adresa attention whore-ului Macedonschi, care a avut o serie de postări penibile (mesaj video, petiții etc.) ca reacţie la un accident mortal pe o trecere de pietoni. Dacă vă uitați atent, postarea îmi este sugerată (nu am dat like paginii politicianului în cauză) și este o RECLAMĂ (vezi acel „Sponsored”). Deci, care va să zica, pramatia strigă „Pramatie!”?

Păi cum tu, om cu prințipuri, îți faci reclamă la integritatea ta revoltată de exploatarea unei tragedii…exploatând exact sentimentele generate de acea tragedie?

Ce să mai?…nu rămâne decât să spunem resemnați: Let The „Pramatii” Games begin!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s