Săptămâna muzicii brașovene

Tema ediției din acest an a festivalului Musica Coronensis este întoarcerea acasă…parcă în mod special a fost aleasă acum când eu am plecat din Brașov. Între 27 septembrie și 2 octombrie, în diferite locuri ale culturii din oraș, vor avea loc 12 evenimente muzicale pe cât de diverse pe atât de interesante.

De la concertul de orgă, la seară de Lied, recitaluri camerale și până la seri de jazz sau (ba)rock, săptămâna asta se arată foarte interesantă! Dacă vreți să vă faceți o idee mai bună, consultați caietul de festival de mai jos:

Pe tot parcursul săptămânii, tinerii muzicieni invitați vor susține masterclass-uri cu elevii Liceului de Muzică „Tudor Ciortea”, în demersul organizatorilor de a face o legătură între generații și de a-i impulsiona pe micii muzicieni să persevereze în drumul spre o carieră în muzica clasică.

Pe site-ul oficial MUSICA CORONENSIS, care a primit sătpămâna trecută straie noi și moderne, veți găsi mai multe materiale media care să vă creioneze o imagine mai bogată asupra a ce și pe cine veți putea vedea și auzi zilele acestea la Brașov.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.