Cvartet din Germania în concert la Ghimbav

Se pare că în aceste săptămâni Ghimbavul a prins viață, după Festivalul Istoric Ghimbav de weekendul trecut, în acest sfârșit de săptămână Biserica fortificată Ghimbav va găzdui un concert al Festivalului Musica Barcensis.

Pentru un sfârșit de săptămână înceut cu dreprul vă invit să ne alăturăm ghimbășenilor la concertul de vineri, 16 august, care va începe la ora 18:00Ansamblul Tedesco din Hanovra, format din Ladislaus Kosak și Max Hilfenhaus (viori), Franziska Bouterwek (violă) și Sabine Angela Lauer (violoncel), vor interpreta lucrări de Mozart, Haydn și Gabrieli.

TedescoAlături de ei va cânta la orga Prause-Schneider și organistul Steffen Schlandt, în interpretarea a două lucrări: Sonata bisericească KV 336 în Do major de W.A. Mozart și Canzon II de G. Gabrieli.

Eu mi-am propus să merg cu bicicleta la concert, având în vedere că Ghimbavul e aproape și ca un reminder la ”Brașovul pedalează la…concert” de la Hărman. Pe lângă mișcare și muzică, îți vei bucura și ochii cu formele și culorile Bisericii fortificate Ghimbav, dacă alegi să vii la concert cu bicicleta.

Foto: Peter Simon
Foto: Peter Simon
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s