„Vreau la şcoală” – concert caritabil la Biserica Neagră

Este pentru prima dată când voi cânta cu alt ansamblu decât Corul Bach în Biserica Neagră. Recunosc că mă încearcă ceva emoţii gândindu-mă la acest lucru, poate pentru că este o nouă experienţă (cu toate că sunt atât de familiar cu tribuna din faţa orgii Buchholz).

Sâmbăta aceasta, 28 septembrie, de la ora 18:00, împreună cu ai mei colegi şi prieteni din Grupul Voces, vom susţine concertul caritabil „Vreau la şcoală”, prin care strângem fonduri pentru 22 de copii care învaţă bine dar ale căror familii nu îi pot susţine la şcoală. Toţi banii strânşi din vânzarea biletelor şi donaţiile ce se vor face la finalul concertului vor ajuta ADRA România să implementeze în anul şcolar 2013-2014, în localităţile Zărneşti, Hăghig şi Apaţa, proiectul cu acelaşi nume.

Alături de noi va fi şi organistul Steffen Schlandt care ne va acompania şi care va interpreta şi o piesă solo la orgă.

Vreau_la_scoalaTimp de o oră veţi putea asculta o muzică frumoasă, dar mai mult decât atât veţi putea trece dincolo de trăirea muzicală, influenţând viaţa celor 22 de elevi.

Citeşte şi Informaţiile oficiale

În această perioadă, ADRA România este înscrisă în competiţia pentru finanţarea Raiffeisen Bank Comunităţi, prin care doreşte să găsească banii necesari pentru a implementa proiectul „Vreau la şcoală” şi în alte zone ale ţării. Intră pe pagina de la linkul de mai jos şi vezi cum poţi ajuta în doar 3 minute 😉

http://adra.ro/important/sustine-din-nou-adra-romania-sa-castige-o-finantare-raiffeisen-bank-pentru-proiectul-vreau-la-scoala.html

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.